Selasa, Mac 01, 2011

3.30 Pagi, jantung gua berdebar-debar

Gua malas nak cerita panjang, pagi karang perlawanan paling mendebarkan jantung gua. Manchester United menentang Chelsea.

Gua harap The Red Devil menang bergaya macam The Red Warrior. Gua betul-betul ni, tak main-main. Macam biasa gua akan secara automatiknya  membuka new tab, kemudian melihat sejarah pertemuan kedua-dua pasukan. Benda ni terjadi secara automatik di bawah kawalan minda bawah sedar gua. Sebelah gua dah ada segelas neskepe tiub yang gua bancuh pekat-pekat sebagai bahan penggalak malam ini.

Alah lawan kelab no. 5 liga, apa adahal?

5 ulasan:

Azra Rahman berkata...

aku teringin sgt tgk match ni, tapi aku sedih, sbb aku kat rumah sewa dan perlukan aku utk ke Mamak yg trletak 7km dr rumah, agak bahaya di situ sbb semua ahli rumah tidak minat bola, habislah janji temu sy dgn Abg Berbatov, uhuw uhuw.

Btw votes for The Red Devils! ;D

Barry Allen berkata...

Tengok la live stream, kalau broadband gua tak galakkan nanti lu sakit hati.

Gua jamin mesti menang punya ni keh keh keh..

Daria berkata...

gua sokong yg menang je.... :P

Barry Allen berkata...

kang gua karate karang lu ni cik Daria

Daria berkata...

hahahaha.......so sape menang? :P