Jumaat, Mac 18, 2011

Gua tak jamin blog gua ni menarik. Apa pasal lu orang follow?



Terima kasih kepada pengikut-pengikut baru Wiki-licks. Gua berasa terharu lu orang sudi singgah blog gua yang lebih kepada merapu ni. Gua tak jangka pun sampai banyak ni yang mengikut. Angka 47 dah cukup top! bagi gua yang  bertaraf suku amatur ini. 

Kalau nak bandingkan, member gua dapat time darjah satu dulu pun tidak lah seramai ni. Kalau campur abang Nasir selaku tukang kebun sekolah gua pun belum tentu lagi cecah angka puluh. Itu pun dah kira sekali anak dia si Fatahiah. Entah apa jadi lah kat si Fatahiah sekarang. Dulu kuat main zero point kat sekolah. Asal rehat je terus function, satu kelas dia cabar. Kalau  tahap lutut tu main-main je dia lompat sambil pegang air anggur. Jatuh terus rolling macam ahli silat. Katanya serap momentum. Macam cilake jugak perangai dia.

Lepas buat entri ni, gua tak peduli kalau besok pengikut gua merajuk jadi 4, 5 orang ke, 1 orang ke. Gua tak paksa lu orang ikut.





***






Serius, gua tak jamin blog ni menarik. 

5 ulasan:

Rehany Park berkata...

Hahah takpe janji lu happy!

EkaBukanMakcikKau berkata...

aku tau kau sedang menangis teresakesak sekarang . aku nak pujuk ?
jangan harap , pirahhhh ! lalala ='

anies anessa berkata...

aku tmbahkan lagi wehhh

Barry Allen berkata...

Rehany: kiteew tak hepiew pown taw? babi, apa kena dengan lidah gua nih?

Eka: kejamnyew.. kenapew tak na pujowk? (kah kah kah)

anies: anis, blog abang ni blog bukan-bukan. Anis sure ke ni?

EkaBukanMakcikKau berkata...

napew awokk ni gewdiwkk ngat nieyhwwwww ? nawwk kewnerw sepakrw kerwwwwww ? heheh