Khamis, Mac 17, 2011

Entri tidur power

Kemana perginya tidur gua yang solid ni? Kemana pula hilangnya spirit tidur gua yang membuak-buak saat ini? Entah kali ni kali keberapa entah gua bingkas bangun kebas-kebas selimut. Tidur yang solid tak juga dapat, asyik-asyik terjaga saja. Malam ni terlalu power untuk gua tidur awal.

Lepas buat enrti ni gua harap gua boleh tidur. Ini entri tidur gua, sekian.

Apakejadah nak tidur pun susah

3 ulasan:

Daria berkata...

ko takleh tido kan? jom buat duit....

Anda $Mata Duitan$ ? Sila join!! hehehe...business kecil-kecilan..ngadap pc, $$ masuk...suke? suke, join!!

http://www.churpchurp.com/cikdaria/share/churpchurp-invite/

EkaBukanMakcikKau berkata...

aku tidur dgn sangat lena mlm tadi . kehkeh .

kau dpt tido kol bape weyh ?

Barry Allen berkata...

Daria: Gua bukan mata duitan, gua mata-mata gelap.

Eka: Ah, pukul 9 lagi gua dah tidur. Entri tu gua set autopost. Kah kah kah! (rasakan!!)