Isnin, Mac 21, 2011

Gua kembali buat-buat sibuk!

Sebenarnya, tidur yang betul-betul solid adalah ketika mata sedang mengantuk. Orang cakap tinggal nak sorong bantal je dia punya mengantuk tu. Waktu tu kalau dapat bantal dia punya pergi peh, lu bayang la sendiri..!

 
  
Sudahlah jawa berkelana pula, sudah power bertanya pula. Jenis perangai orang zaman sekarang. Kalau gua jumpa memang gua kasi paranawei yang paling padu kat tengkuk dia! Jenis benda dah faham tapi lagi buat-buat tanya. Lu tak nak tanya gua punya pelempang berapa laju dia pergi?

4 ulasan:

Daria berkata...

seawal pagi daria dah bangun mencari rezeki.....tak cukup tido...pasal smalam layan movie....kalau diletak bantal ni, mau tido trus...mcm yg berry kata, bila dah ngantok disorong bantal pulak....haih...heaven.

Rehany Park berkata...

hahah semalam pun aku macam tu. mengantuk gila babeng pastu jumpa bantal, hamek kauu sampai ke pagi aku tidur. hahaha xD

EkaBukanMakcikKau berkata...

kau ngah kerja ke weyhh ?
wah followersss

Barry Allen berkata...

Daria: Itu memang cukup syurga. hehe..

Rehany: Lu tak cukup solid, gua boleh buat sampai tengah hari.

Eka: Kerja la jugak, payah orang kerja ni nak update blog. Oh, takde la seramai followers lu.. hehe..