Isnin, Mac 07, 2011

Pengalaman hidup

Setelah mendengar ajaran serta selok belok dari para brader, gua pun angguk tanda faham. Faham macam mana nak hendel situasi, macam mana nak tarik feel, macam mana nak cari sudut yang betul.

Jam sudah 6.30 petang, budak-budak sudah berduyun turun ke Dewan Selera. Dalam hati sudah terbayang daging kicap dengan air sarsi yang tak berapa nak manis tapi gua gagahkan juga semangat ni walaupun dugaan sana sini, "petang ni mesti jadi" bisik hati gua.

"Pop! Pelepow!!!". Selesai.

Brader otai bersorak gembira, malam tu masa Prep. cerita gua land kickflip jadi 'hit' serta merta. Semua makwe kelas sebelah mula sibuk-sibuk nak tau, sibuk nak hantar apple request, surat secret admire kat bawah meja tak payah cakap lah berapa helai.

Notagua: Gua terkenang zaman belasan tahun dulu. Penuh pengisian.

2 ulasan:

Azra Rahman berkata...

nak ckp kau hensem ke dulu?

hye ;D

Barry Allen berkata...

Gua tak hensem, gua ni sebenarnya pendiam orangnya bila dalam kelas.