Khamis, Februari 10, 2011

Hilang Akal

Sebenarnya, gua dah lama tak bukak Facebook. Apa dah jadi kepada kawan-kawan pun gua tak tahu, apa status pakwe-pakwe, makwe-makwe gedik pun gua dah lama tak baca inikan pula status-status remaja yang baru nak naik dalam scene kerja. macam cilake, baru kerja sikit dah nak tunjuk sibuk dengan disusuli status-status yang berbaur ketagih kerja. Gua nak celah pun fikir dua belas kali tiga. Peh tekanan neraka brader!

Mana pergi status status punk? mana pergi status status kutu? mana pergi status status berbaur kutukan? mana hilang status status pekena teh? 

Gua perati abah gua yang sudah 50 tahun bekerja tu, tak ada pun sibuk sibuk nak tulis status kat Facebook, kata nak pergi makan la, nak susun file la, eh terpijak kaki staff la, eh kejap lagi meeting la, ini hari o.t sampai lewat malam la.

Eh, hilang akal apa. Sebab tu gua dah tak berapa nak into dalam facebook. Harapan gua semoga fenomena ini akan berakhir secepat mungkin.

4 ulasan:

bakawali berkata...

ala..saje lepas perasaan kat Fb tu...nak ambik perhatian kawan2...

Barry Allen berkata...

Gua setuju.. keh keh keh..

unknown girl berkata...

hehe..rileks la..
xtau la biel nk berakhir..tggu laman sosial lain la plak..

*muke anda iras cm memmbe saya ^_^

Barry Allen berkata...

Gua rasa tagged kot.. keh keh keh..

*membe lu yang mana?