Ahad, Februari 27, 2011

Gua di tag Hayley Williams!

Peh gua kena tag, lu saja guna taktik ni kan, Hayley williams palsu . Baiklah gua jawab. Bukan susah mana pun soalan dia. Gua jawab soalan test lesen lagi payah dari nih.

1- Adakah kau rasa kau hot?
Gua lempang jugak siapa yang buat soalan ni kang. Gua tak hot, gua cool je.


2-Upload picture kau dari pc

4-Cerita pasal gambar
Nak cerita pasal apa lagi, sudah terang lagi bersuluh tu Julian Casablancas. Gambar ni je dalam pc gua, gambar gua dalam external. PC gua kena format.

4-Kali terakhir makan ayam
Ketika bas ekspres berhenti rehat, masa gua pergi job interview tempoh hari. Itu pun cekedis Bika, perasa ayam. Boleh tahan real jugak dia punya rasa.

5-Lagu terakhir kau dgr
Julian Casablancas - Little girl (lagi 1 minit nak habis)
Atreyu - Doomsday (baru habis dengar 2minit lepas)
Atreyu - Right side of the bed (6 minit lepas)
The Strokes - you only live once (15 minit lepas)
Gua tak berenti dengar lagu, macam mana nak jadi yang terakhir pun gua tak tahu.

6-Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ini
Gua tengah asah parang ni, kejap lagi gua ada job kat Bank Muammalat.

7-Nick name lain selain ini
Ni ape benda ni, mintak-mintak nick name orang macam nak main chatting kat mirc ni? Panggil jela wiki.

8-tag lagi 8 orang
Peh, punya banyak gua nak kena tag balik, hilang akal apa sampai 8? 8 orang yang malang terima la nasib kamu, gua mintak maaf.

  1. cik daria
  2. azra
  3. kakihujan
  4. yayabuncit
  5. samposmen
  6. eijahassan
  7. damiyamiot
  8. awien
9-siapakah no1
Cik Daria namanya, penggemar sushi.

10-cakap sesuatu pasal no 5
No 5 ni kuat keluar masuk taman perumahan, dia kuat pulas minyak motor tak kira masa dan ketika. Dialah abang posmen.. keh keh keh

11-orang nombor 3 ada hub dgn sapa
Orang nombor 3 tu, gua syak ada hubungan dengan drummer hujan. Lu orang tanya la dia sendiri, malas la gua nak cerita.

12-bagaimana pula dengan no 4
No 4 ni kuat makan, tengok nama la brader. (gua bergurau je yaya jangan nak baran sangat)

13-pesanan buat no 6
Lu memang comel.

14-kata kata cinta untuk no 2
Bercinta cinta juga, blog tu jangan lu abai pulak.

15-adakah no 7 dan no 8 ada persamaan
Ada, dua dua tu perempuan.

16-berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1
  1. Jenis berkerjaya, tak macam gua.
  2. Pakai spekmata. 
  3. Kuat makan sushi.
  4. Kuat berangan.
  5. Kuat, memang kuat.
17-persamaan antara kambing dengan lembu
Ni soalan jenis apa pulak ni? Dua-dua binatang tu sedap bila dalam pinggan nasi gua.

18-perasaan masa jawab test ini
Gua rasa nak mengamuk pakai parang, kalau orang yang gua tag ni tak replai.

19-adakah kau tahu rizman itu sengal
Gua pun tak tahu. Gua tahu gua kena tag je.

20-gay or less
Ini macam soalan pun ade ke? Gua minat Cecilia Cheung. Jadi, gua lesbian. keh keh keh..

13 ulasan:

eka berkata...

ni yang gua hangin nieyh , bile mase pulakk gua palsu ? wthjksdhweun7jjjjjjjjjjjjjwthwthwthwtwhtwhwtwhtwhwthwtwhwthwtwhtwhwtwhwhwtwhtwhwt ? heheh

Azra Rahman berkata...

doneeeee, bayar RM50 utk setiap perkataan ya,terima kasih

AwienSyahirah berkata...

asal gua kena tag ni! hahahahah
lu ni, Julian casablancas palsu, gua flattered plak lu tag kan
nak saiiinnnn!

Barry Allen berkata...

Eka: habis tu, boleh pulak minah hayley berbahasa melayu?

Azra: peh, ni jenis nak untung ni. kah kah kah..

Awien: kita cerita belakang ye, awien? keh keh keh..

Daria berkata...

lu giler nama gua atas skali lak tu...tunggu, gua balas...!!

Sam Posmen berkata...

haha. gua pulas minyak kat taman pon bersebab. sambil hantar surat menarik awek sekali :)

misz molecule berkata...

hahaaha..lawak kot gua tgk smue jwapan lu..

Barry Allen berkata...

Daria: Entah gua main terlintas je time tag nih. ok la, femes sikit..keh keh keh..

sam: Peh, ini la yang orang tua-tua selalu pesan tu, 'sambil menyelam minum air'

misz molecule: lu tengok je tak baca? Power, power.

Daria berkata...

ala takat tag ni blom boleh buat gua femes lagi...lu kalau alang2 nk bagi gua femes, lu buat entry pasal gua je selama sebulan....tu baru adventure....

Tanpa Nama berkata...

I must thank you for thе effоrts уou've put in penning this site. I am hoping to view the same high-grade content from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal blog now ;)

My webpage - reputation management

Tanpa Nama berkata...

Verу gοоd artіcle. І'm facing many of these issues as well..

Here is my web page lloyd irvin []

Tanpa Nama berkata...

I'm now not positive the place you're getting your infoгmatіon, but good topic.
I neеds to sрend a while studying much more oг underѕtanding mοre.
Thank you foг great info I was lοοκing foг
this info for my mіssion.

Ϻy web blog ... reputation management

Tanpa Nama berkata...

It is rеally a nice and useful piece οf info. I
am satiѕfied that yоu simply shared this helpful info with uѕ.

Please stay us up to dаte likе thiѕ.
Thank you for sharing.

My page; reputation management